Sidor

söndag 12 april 2015

Inga tävlingar

Blev ju som sagt inga tävlingar för mig denna helg, då jag vaknade upp redan på torsdag och kände mig lite konstig i kroppen. Bestämde mig ändå för att åka ut 2h och känna lite på kroppen då jag inte hade ont i halsen. Benen kändes helt ok och trodde faktiskt att jag skulle klara mig från någon förkylning. Men redan på kvällen började jag känna av halsen lite och mycket riktigt så vaknade jag med halsont på fredagen.

Kändes så jävla surt, har knappt haft en sjukdag på hela vintern och så ska det bli dagen före Sverige premiären. Trots detta levde jag lite på hoppet att jag skulle vakna på lördag morgon och vara frisk men så blev det inte.

Blir alltid och känna mig nere när jag missar tävlingar pga sjukdom/skada, dels så är det ju tävlingarna man tränar för men också besvikelsen att man inte kan visa upp och leverera något för sponsorerna som har ställt upp enormt mycket för mig inför denna säsong. Men det kommer fler tävlingar och jag vet med mig att det var rätt beslut även om jag nu sitter här hemma och surar.

La upp en bild på min instagram freddyj1986 där det var ett gäng paket som jag fått leverat, så här kommer lite bilder på innehållet

 Två par riktigt fina Tec skor
 Har inte ont om kläder denna säsong, då Tec har fixat riktigt fina KCK kläder
 Kom även ett riktigt fint disc hjul
 Fanns även ett par fina Tec 50mm tävlingshjul med i kartongerna

Ser fram emot och bli frisk,förhoppningsvis så kan jag tävla nästa helg då Kinnekulleloppet går av stapeln.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar