Sidor

lördag 28 mars 2015

Äntligen lite sol

Nu har värmen kommit till Mallorca, sista tre dagarna har det varit sol och varav sista två dagarna även lite varmare vindar. I torsdags cyklade jag ner och kollade morgondagens tävlingsvarv, blir nog en ganska tuff tävling. Varvet mäter 25km och ska köras 4 gånger, det fanns inga direkta berg men varvet var lite små kuperat och kändes väldigt segt. Tror att det kommer bli en grupp på 10-30 cyklister som kommer göra upp om det i slutet.

Gårdagen spenderades uppe i Randa då backintervaller stod på schemat, kändes väl lite små segt i kroppen men det är väl så det ska kännas i slutet av ett läger. Är rätt så imponerad på hur mycket cyklister det är härnere, fick stundtals sick-sacka mellan stora grupper när jag körde intervaller uppför backen. Jag träffade även en äldre man runt +70 som körde backintervaller, tror att han körde 3 gånger upp och ner för Randa, blev riktigt imponerad på farten han hade. 

Idag har det varit ett kortare pass på 2h, då vi rekade vägen vi ska cykla till tävlingen imorgon. Kommer bli en rätt lång dag imorgon då det 45km till start+100km tävling+cykla hem, så det kommer nog sluta med +200km på kontot imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar